....

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ MAD VMA [VIDEOS]

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do κατά την απονομή των βραβείων Mad.

Συγκεκριμένα την ώρα που τραγουδούσε η Τάμτα, οι τράπερ Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια πρωτοφανής συμπλοκή ανάμεσα στους δύο και τους... συνοδούς τους. Στο περιστατικό ήταν παρών -σύμφωνα με μαρτυρίες-και ένας ακόμη τράπερ, ο Trannos.

Ακόμη είναι άγνωστο για ποιον λόγο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ υπήρξε άμεσα παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του χώρου και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται πως ο Snik και ο Light πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Κι ενώ έδειχναν πως οι δύο καλλιτέχνες ηρέμησαν μετά από λίγο ένας νέος τσακωμός χάλασε ξανά την μουσική βραδιά. Μάλιστα ο Light αμέσως μετά αποχώρησε από το μουσικό event μαζί με τη σύντροφό του.

 

 

 

 

 

 

 

Η εκδήλωση διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. «Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

O Light ο οποίος επέστρεψε στην σκηνή ανέβηκε και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση και αμύνθηκε.

 

 

Από την πλευρά του ο Snik με stories στο Instagram μετά το επεισόδιο έψαχνε τον Light.

 

                                                                               

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments