....

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ

Η κατάσταση που επικρατεί στον συνδυασμό της νέας δημοτικής αρχής του κ. Δημήτρη Μπίνου έχει αρχίσει

να δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την δυνατότητα διαχείρισης από μέρους της της δύσκολης πραγματικότητας του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων. Αυτά που συμβαίνουν πριν ακόμη την πρώτη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου στην ΔΕΥΑ δεν θυμόμαστε να έχουν προηγούμενο.

Παραίτηση του εκλεγμένου προέδρου 4 μόλις μέρες μετά την ομόφωνη ψήφιση του από το δημοτικό συμβούλιο, παραίτηση της εκλεγμένης αντιπροέδρου –προφανώς λόγω διαφωνίας της με την επιλογή του νέου προέδρου-, παραίτηση του δεύτερου ,ομόφωνα εκλεγέντος, προέδρου 2 μέρες μετά την εκλογή του. 

Και αυτά παρά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από πρόταση μας, για διαπαραταξιακή επιτροπή για να συμβάλλουν όλοι στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει κληρονομήσει η ΔΕΥΑ από το παρελθόν.

Η κατάσταση αυτή, αναδεικνύοντας τις σημαντικές αδυναμίες στην συνοχή της παράταξης της πλειοψηφίας, δημιουργεί λογικές ανησυχίες για την δυνατότητα της να διαχειριστεί τις σημαντικές δυσκολίες που πραγματικά υπάρχουν. Προφανώς δεν ενημερώνονται σωστά από τον κ. Δήμαρχο οι προταθέντες για τις υποχρεώσεις που πρόκειται να αναλάβουν και τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και το δημοτικό συμβούλιο που τους εκλέγει ομόφωνα.

Με πραγματική διάθεση να βοηθήσουμε όλοι να σωθούν οι δημοτικές επιχειρήσεις και οι θεσμοί καλούμε τον κ. δήμαρχο και την δημοτική πλειοψηφία σε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα καθόσον με δύο συνεχόμενες παραιτήσεις προέδρων, πριν καν την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ, δημιουργείται πολύ άσχημο κλίμα με πιθανές συνέπειες στην ίδια την επιχείρηση.    

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments