....

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Το πλαίσιο της λειτουργίας της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και του στόχους της νέας διοίκησης για το επόμενο διάστημα περιέγραψε

στους εργαζόμενους της -τους οποίος χαρακτήρισε «πολύτιμους συνεργάτες» - ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης κ. Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης στην πρώτη συνάντηση (γνωριμίας) που είχε μαζί τους την Παρασκευή το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Ο κ. Μπαλτζίδης μιλώντας στους εργαζόμενους όλων των υπηρεσιών και των δομών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Πέλλας επισήμανε ότι «το γραφείο του θα είναι ανοιχτό για τον καθένα από όλους ξεχωριστά για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν», τονίζοντας παράλληλα την βούληση και επιθυμία του για την συνέχιση της καλής συνεργασίας που είχαν μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι με τους προκατόχους του «ώστε να λύνεται κάθε πρόβλημα στη γέννησή του», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η επιχείρηση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του δήμου Πέλλας και εμείς μπορούμε να την κρατήσουμε ψηλά», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «πρώτος στόχος μας είναι να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας, τον ηλικιωμένο, την μητέρα, το παιδί, αλλά και να συμβάλλουμε στην προώθηση και στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.». Όπως έχω ξανατονίσει, στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο πολιτισμός πρέπει να αποτελούν -και αποτελούν- τις βασικές μας προτεραιότητες».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments