....

ΕΔΕΣΣΑ : ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ- ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Το καλό να λέγεται! Πόσες και πόσες φορές είχαμε διαμαρτυρηθεί και είχαμε αναρτήσει ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες από ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης που είχε πρόβλημα με τον φωτισμό. Μιλάμε για τον δρόμο, στη δυτική είσοδο της πόλης, από τα όρια (πάνω από τον ιχθυογεννητικό σταθμό) και μέχρι τη διασταύρωση με το Μεσημέρι, με τους φωτεινούς σηματοδότες. Ο δρόμος αυτός είχε μεγάλο πρόβλημα με τον φωτισμό. Και επιπλέον πολύ παραπάνω, ο δρόμος που συνεχίζει μέχρι τη Βεγορίτιδα, είχε διάφορες λακκούβες. Το είχαμε επισημάνει πολλές φορές και στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης αλλά δεν άκουγε κανείς! Εδώ και δέκα χρόνια είμασταν στα σκοτάδια και κανένας δεν έκανε τίποτα!


Από ότι φάνηκε όμως ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής έλαβε σοβαρά υπόψη του όλα αυτά. Μάλιστα τον επισκεφτήκαμε στο γραφείο του και του επισημάναμε τις σοβαρές ελλείψεις του σημαντικού αυτού σημείου της πόλης. Ο κ.Τζαμτζής τα σημείωσε και όταν τον ρωτήσαμε αν είχε κάποιο έγγραφο επίσημο από τον Δήμο ή τον Δήμαρχο Έδεσσας, μας απάντησε αρνητικά. Ωστόσο, έπιασε αμέσως δουλειά και έτσι ο δρόμος αποκαταστάθηκε τόσο με τις λακκούβες που διορθώθηκαν όσο και με τις 13 κολώνες φωτισμού που επισκευαστηκαν.


Ευτυχώς που κάποιοι έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά! Αυτά που λέμε, γράφουμε και παρουσιάζουμε δεν τα κάνουμε για εμάς προσωπικά. Γίνονται για να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Το θέμα είναι όμως κάποιοι να τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε όλα όσα έγιναν πράξη μετά τις παρεμβάσεις μας στον Αντιπεριφερειάρχη.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments