....

ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11-10-2022

<--break-> 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Πέλλας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων.

Στις 12:30 ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Διοικητήριο στην Έδεσσα.

Στη Μακεδονία πάλι ο πρωθυπουργός

Στον Βορρά θα βρεθεί και πάλι ο πρωθυπουργός πιάνοντας το νήμα των περιοδειών από εκεί που το άφησε. Ένα μήνα μετά την καθιερωμένη παρουσία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στη Μακεδονία για δυο λόγους: ο ένας είναι η απονομή του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», ενός θεσμού με παγκόσμια ακτινοβολία τον οποίο στηρίζει από την πρώτη στιγμή, αλλά και για να βρεθεί κοντά στους πολίτες της Πέλλας στο πλαίσιο των εξορμήσεών του σε όλη τη χώρα τόσο για την προβολή του κυβερνητικού έργου, όσο και για να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των πολιτών αλλά και για να αναδείξει τις επιχειρηματικές προσπάθειες που βοηθούν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments