....

ΕΔΕΣΣΑ : ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 6/11-9-2022

   Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζει ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και η ΔΗΚΕΔΕ τις προβολές του θερινού κινηματογράφου στην Έδεσσα.

 

Τρίτη & Τετάρτη 6, 7/9/2022: Πάντα στο κόκκινο

Κινούμενα σχέδια. Διάκρεια: 99 λεπτά. Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά. Δανείζουν τις φωνές: Βίκυ Νικολαΐδου, Πέγκυ Μανωλά, Λυδία Τζανουδάκη, Χρήστος Πλαΐνης, Βούλα Κώστα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Μαρία Ζερβού, Εριέττα Σαούγκου, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστος Συριώτης.

 Μπορεί η 13χρονη Μέιλιν να ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγάντιο κόκκινο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Πάντα δηλαδή, αν κρίνουμε από το πέρασμά της στην εφηβεία! Το γεγονός ότι η υπερπροστατευτική μητέρα της, Μινγκ, μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της, δεν βελτιώνει την ανεξέλεγκτη κατάσταση της Μέιλι.

 

Πέμπτη 8 έως και Κυριακή 11/9/2022: Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες.

Δραματική, μυστηρίου. Διάρκεια: 125 λεπτά.  Σκηνοθεσία: Ολίβια Νιούμαν. Πρωταγωνιστούν: Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, Τέιλορ Τζον Σμιθ, Χάρις Ντίκινσον, Μίχαελ Σ. Χάιατ, Στέρλινγκ Μεισερ Τζ, Ντέιβιντ Στράθερν.

   Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BEST-SELLER ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. H ταινία αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωσή της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας.  Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή. Όμως ο ένας από τους δύο βρίσκεται νεκρός και η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη.  Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονται μέσα στο βάλτο…

 

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

 ‘Ώρα έναρξης προβολής: 20:30.

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.

Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:  https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-kataraktes-edessa/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments