....

ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗ"

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Σκύδρας ‘’Εύξεινος Λέσχη’’, παρουσιάζει την παράσταση ‘’Ο ξάδερφος από την Σαφράμπολη’’, της Δέσποινας Τσεχελίδου.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν τον Αύγουστο για το κοινό της Έδεσσας, η παράσταση επιστρέφει ξανά, για το φιλοθεάμον κοινό της Σκύδρας αυτή τη φορά.

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία αγάπης, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή. Μια ιστορία που θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν και θα ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους τους πρόσφυγες που πήραν τον δρόμο του ξεριζωμού με την ελπίδα πως θα γυρίσουν πίσω.

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Κούτση, Παντελής Γούλιος, Λίζα Ξενίδου, Λάκης Φανιόπουλος, Γιώργος Μουστάκας, Χριστίνα Δεμερτζίδου, Παναγιώτης Σάρμας, Ελένη Τσακίρη, Παναγιώτης Νανόπουλος, Κατερίνα Κούκου, Κοσμάς Τσίναλης, Γιώργος Ζγούρος, Ελένη Δερμεντζόγλου, Εμμανουέλα Παπαδοπούλου, Ιωάννης Δήμου, Άννα Τσιμπερτζοπούλου και τα παιδιά Μαριάννα Τάνη, Αναστασία Γιοβανούδη, Μάριος Κιάος, Βασιλική Δαλκαλίτση, Μυρτώ Μπαζούκη.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ανοιχτό Θέατρο Μαυροβουνίου Σκύδρας, στις 8 μμ.

Σας περιμένουμε σε μία παράσταση που θα σας συγκινήσει.

 

Με την υποστήριξη του Δήμου Σκύδρας.

 

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ

Μειωμένο: 5 ευρώ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments