....

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΕΤΣΙΝΗΣ: “ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ”

Για τη νέα κατάσταση που δρομολογήθηκε στη Γ' Εθνική με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, τη διορία για δήλωση συμμετοχών ή όχι ως την Τετάρτη, το κύμα αβεβαιότητας και τη διεξαγωγή “κοντού” πρωταθλήματος με ένα γύρο, για την κατηγορία και φυσικά τον Εδεσσαϊκό, μίλησε στον soccerpractor ο γενικός γραμματέας των “τριαινοφόρων”, Σάκης Πατετσίνης. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το αν κατέβει στη συνέχεια η ιστορική ομάδα: “Τη Δευτέρα θα γίνει το καθοριστικό Δ.Σ. Εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις και θα επικυρωθούν. Θεωρώ απίθανο να μην κατέβουμε, με όσους μίλησα από τη διοίκηση κανείς δεν έδειξε αρνητικός, δεν είπε κάτι αντίθετο. Πρέπει να το επισφραγίσουμε τυπικά στη συνεδρίαση. Περάσαμε και πιο δύσκολες καταστάσεις διοικητικά την τελευταία διετία. Βεβαίως, η κατάσταση είναι δύσκολη και τα σταθμίζουμε όλα”.

Για το γεγονός οτι δεν ανακοινώθηκε κάποιος νέος πρόεδρος από τον Οκτώβριο στην ομάδα της Πέλλας, μετά την παραίτηση του Τάσου Κούκου: Eίναι ένα θέμα που εκκρεμεί, αλλά πιο πολύ τυπικό. Για τις διαδικασίες και τη διαχείριση ως το καλοκαίρι, όταν θα συγκληθεί γενική συνέλευση. Μέσα στην αποχή από αγώνες δεν μας επέτρεψαν οι συνθήκες να μαζευτούμε. Σκέψεις υπάρχουν, αλλά ούτως ή άλλως, όποιος και να μπει πρόεδρος, ο πυρήνας της διοίκησης είναι ο ίδιος και συγκεκριμένος”.

 




Για το περιβόητο θέμα των τεστ κορωνοϊού: “Είναι κάτι που δεν έχει επιλυθεί, ψάχνουμε λύσεις. Υπάρχει ενδιαφέρον του Δήμου Έδεσσας για να μας εξυπηρετήσει στο θέμα και να μας διευκολύνει, όπως συμβαίνει και σε άλλες ομάδες, αλλά δεν είναι κάτι οριστικό. Έχουμε και μέσα στη διοίκησή μας τον Δήμαρχο της πόλης, Τάκη Γιάννου και πιστεύουμε οτι θα βρεθεί η σωστή φόρμουλα για όλους”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής και δη οι “πράσινοι”: “Το ότι κατεβαίνουμε δε σημαίνει οτι ο Εδεσσαϊκός έχει... σεντούκι με λεφτά για να μοιράσει παντού! Υπάρχουν υποχρεώσεις, τεστ, προσωπικό, μετακινήσεις. Θέματα καθημερινότητας, οργανωτικά και λειτουργικά. Τα έσοδα καταρρακώθηκαν. Δεν υπάρχουν ούτε εισιτήρια, ούτε χορηγίες. Το “κατεβαίνω” είναι μια κουβέντα. Πρέπει να το υποστηρίξεις, να είσαι τυπικός και συνεπής. Υπάρχουν παίκτες, προπονητές, εργαζόμενοι. Θέλει καλό προγραμματισμό για να ανταποκριθούμε, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Γι' αυτό όμως είμαστε στη διοίκηση, για να είμαστε αξιόπιστοι”.

 




Για τη φετινή πολύ ιδιαίτερη σεζόν: “Πιστεύω οτι θα βρεθεί μια ισόρροπη κατάσταση, σε εμάς και μακάρι σε όλες ή τις περισσότερες ομάδες. Βέβαια, τη σεζόν αυτή θα τη θυμόμαστε ως τη χειρότερη όλων. Δεν είναι φυσιολογική, προέχει να βγει, έστω και κακήν κακώς, όπως διαφαίνεται. Και όλα αυτά αν επιτραπούν τελικά οι αγώνες στην πράξη. Ελπίδα όλων είναι το καλοκαίρι να επιστρέψει η κανονικότητα, φέτος ανατράπηκαν όλα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα. Το αντιλαμβάνονται όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο”.

 




Για το αν γίνουν αλλαγές στο ρόστερ: Kαμία τέτοια σκέψη και συζήτηση δεν έχει υπάρξει. Είναι πολυτέλεια και μακρινό σενάριο. Πρόθεσή μας είναι να τιμάμε τις συμφωνίες και τις υπογραφές μας. Τους θέλουμε όλους εμείς. Αν κάποιος δε θέλει να μείνει, είναι δικό του θέμα, αλλά κανείς δεν εκδήλωσε τέτοια πρόθεση. Εκτιμώ οτι διαθέτουμε ένα πλούσιο ρόστερ. Εξυπηρετεί τους στόχους μας, έχει και έμπειρους παίκτες για καλή πορεία, αλλά και μπορεί να δώσει ευκαιρία για τα νέα παιδιά. ΄Έχουμε 28 παίκτες, είναι μεγάλος αριθμός. Υπεραρκετοί για μισό πρωτάθλημα ουσιαστικά, ίσως χρειαστεί να δώσουμε μόνο 9 ματς ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος ενίσχυσης, προέχει να είμαστε συνεπείς σε αυτές τις συνθήκες, με ότι αναλάβαμε”.

 

ΠΗΓΗ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments