....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ : 12 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ!

 
Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με ενθουσιασμό και μοναδικούς τίτλους. Το πρώτο εκδοτικό πρόγραμμα της χρονιάς είναι εδώ με δυνατούς τίτλους σε όλες τις κατηγορίες.

Στην Ξένη Λογοτεχνία ξεκινάμε με ένα απίστευτα εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ, όπου υπόσχεται να στοιχειώσει τον νου του αναγνώστη, το ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ του Κλας Έκμαν.
Στην κατηγορία των Γενικών Γνώσεων ξεχωρίζει η βιογραφία ενός αθλητή-φαινόμενο, του Μαύρου Μάμπα. Οι επικοί θρίαμβοι αλλά και οι ανατρεπτικές αποτυχίες που συνέθεσαν τη διαδρομή της εμβληματικής φυσιογνωμίας του Κόμπι Μπράιαντ αποτυπώνονται στο KOBE ‒ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ του Nelson Peña.

Για τους εφήβους, έχουμε νέα άφιξη στον μαγικό κόσμο των Γκρίσα! Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ΟΙ ΓΚΡΙΣΑ 2 – ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ έρχεται να συναρπάσει, πιο σκοτεινό από ποτέ, από την No 1 ευπώλητη συγγραφέα των New York Times Λι Μπαρντούγκο. Η σειρά ξεχωρίζει τόσο στις λίστες των μπεστ σέλερ διεθνώς, όσο και στο Netflix, όπου η τηλεοπτική διασκευή της έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία τη 2η σεζόν!

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η νέα σειρά βιβλίων ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ της Παουλίνε Άουντ με πλούσια εικονογράφηση, ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά, και ειδική επιμέλεια από ψυχολόγο. Η σειρά αυτή βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν όσα συμβαίνουν στο ανθρώπινο σώμα, να μάθουν να το φροντίζουν, να το αγαπούν και να το προστατεύουν από νωρίς και για όλη τους τη ζωή, και παράλληλα συμβάλλει στην ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη. Ακολουθούν τέσσερις νέοι Mini τίτλοι LEGO για τους μικρούς μας φίλους, για να κάνουν όμορφες δραστηριότητες και να συναρμολογήσουν μίνι απίθανες φιγούρες.

Αυτή η χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης. Έτσι λοιπόν, η Ελληνική Λογοτεχνία επανασυστήνει τους εξής τίτλους για να μη λησμονήσουμε ποτέ την ιστορία της Μικρασιατικής Καταστροφής: Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ του Lou Ureneck, ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ του Ντίνου Κουμπάτη, ΓΕΡΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ της Αργυρώς Μαργαρίτη, ΣΜΥΡΝΗ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ της Ισμήνης Μπάρακλη και Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ του Θάνου Κονδύλη. Ανάμεσά τους κι ένας τίτλος παιδικής λογοτεχνίας, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ, της βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη που έχει αποσπάσει το Α' Βραβείο Εφηβικού Μυθιστορήματος από την Ένωση Σμυρναίων. Τα βιβλία επανακυκλοφορούν με ειδική σήμανση.


ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ Οι επί χρόνια ανέκδοτες διαλέξεις του Βίκτορ Φρανκλ προτείνουν μια αναζήτηση του νοήματος της ζωής που υπερβαίνει τις όποιες αισιόδοξες ή απαισιόδοξες προσεγγίσεις.



Τιμή πώλησης: 11,10 €


Δείτε περισσότερα...
Ένας οδηγός επιβίωσης στον εργασιακό χώρο που περιέχει πρακτικές συμβουλές και θα μας βοηθήσει όταν είμαστε σε φάση burnout ή, αλλιώς, εργασιακής εξουθένωσης.



Τιμή πώλησης: 12,20 €


Δείτε περισσότερα...
BURNOUT. ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  
 

ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

Νέα σειρά σεξουαλικής αγωγής που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, με πλούσια εικονογράφηση και ευκολονόητες εξηγήσεις για όλα τα θαυμαστά που συμβαίνουν στο ανθρώπινο σώμα. Βιβλία της σειράς έχουν διανεμηθεί δωρεάν από την πολιτεία της Φλάνδρας σε όλα τα σχολεία στο πλαίσιο πρόληψης της έμφυλης βίας.
  Νέα μίνι βιβλιαράκια Lego με μίνι φιγούρες αγαπημένων ηρώων και συναρπαστικές δραστηριότητες για διασκέδαση κάθε στιγμή!
 
LEGO HARRY POTTER: ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ (MINI)
Τιμή πώλησης: 3,30 €
Δείτε περισσότερα...
LEGO STAR WARS: ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (MINI)
Τιμή πώλησης: 3,30 €
Δείτε περισσότερα...
LEGO DC SUPERHEROES: ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! (MINI)
Τιμή πώλησης: 3,30 €
Δείτε περισσότερα...
LEGO STAR WARS: ΑΠΙΘΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ (MINI)
Τιμή πώλησης: 3,30 €
Δείτε περισσότερα...
  100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
 
ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα...
Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα...
ΓΕΡΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα...
 
 
ΣΜΥΡΝΗ. ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα...
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα...
Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ
Τιμή πώλησης: 19,90 €
Δείτε περισσότερα...

Πόπη Γαλάτουλα
Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων



12 νέα βιβλία για όλες τις ηλικίες και τις αναγνωστικές προτιμήσεις!
Aν δε βλέπετε το newsletter σωστά, πατήστε εδώ.
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments