....

ΈΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ: ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ

 
 


 

Έλενα Ακρίτα για Δημήτρη Λιγνάδη: Αύριο θα πίνει καφεδάκι στη βεράντα του – Και μετά κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν


Εκτός φυλακής θα μείνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι το Εφετείο, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου να του επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 12 ετών για δύο βιασμούς. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς του Δημήτρη Λιγνάδη για να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook σχολίασε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τονίζοντας πως αύριο «θα πίνει καφεδάκι στη βεράντα του» και πως: «κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν.

 

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Του έδωσαν αναστολή. Αύριο θα πίνει καφεδάκι στη βεράντα του. Μέχρι την έφεση, ένας καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων θα κυκλοφορεί ελευθερος. Και μετά κατηγορούν τα θύματα που δεν μιλούν. Τώρα φάνηκε ποιοι είναι οι αληθινοί σκευωροί σε αυτή την ερεβώδη υπόθεση. Και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η διερεύνηση των κινήτρων τους».


Σε άλλη της ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα απευθύνθηκε στην Ελένη Κούρκουλα και την κατάθεση της στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Κυρία Κούρκουλα δεν είμαστε εμείς ‘σκευωροί’. Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων».


 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments