Η διοίκηση των ΕΛΤΑ ανακοίνωσε το κλείσιμο ακόμα επτά καταστημάτων, συνεχίζοντας τα «λουκέτα» στα υποκαταστήματα, παρά των σφοδρών αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, τα νέα καταστήματα που κλείνουν βρίσκονται:
- Νέα Αρτάκη Ευβοίας
- Κρέστενα Ηλείας
- Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου Κρήτης
- Ληξούρι Κεφαλληνίας
- Σέρβια Κοζάνης
- Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας
- Γύθειο Λακωνίας
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ:
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν την υλοποίηση του σχεδίου μετασχηματισμού του δικτύου τους, με στόχο ένα πιο ευέλικτο και αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας που διασφαλίζει τη σταθερή παρουσία τους στις τοπικές κοινωνίες και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Μετά τον επιτυχή μετασχηματισμό των πρώτων 11 καταστημάτων, που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα, οι πολίτες εξυπηρετούνται απρόσκοπτα, ενώ τα νέα πρακτορεία λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, ενισχύοντας την καθημερινή εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών. Παράλληλα, η διανομή αλληλογραφίας και δεμάτων συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και τη συχνότητα που ίσχυαν μέχρι σήμερα.
Στο πλαίσιο αυτό, τα ΕΛΤΑ προχωρούν στη δεύτερη φάση του σχεδίου, η οποία αφορά τη μεταφορά δραστηριότητας σε συνολικά 30 καταστήματα μέσα στον Μάρτιο. Από αυτά , τα 7 πρώτα θα λειτουργήσουν σε νέα ταχυδρομικά πρακτορεία ή πρακτορεία ΕΛΤΑ Courier που βρίσκονται και εδώ σε πολύ μικρή απόσταση από τα υπάρχοντα καταστήματα. Οι μεταφορές ολοκληρώνονται έως τις 6 Μαρτίου 2026.
Συγκεκριμένα, η δραστηριότητα μεταφέρεται:
• Νέα Αρτάκη Ευβοίας: στο νέο Ταχυδρομικό Πρακτορείο της περιοχής, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το υφιστάμενο κατάστημα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 51, 34600 Νέα Αρτάκη.
• Κρέστενα Ηλείας: στο νέο Ταχυδρομικό Πρακτορείο της περιοχής, σε απόσταση περίπου 70 μέτρων, επί της οδού Σεφερλή Χρ. 4, 27 055 Κρέστενα.
• Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου Κρήτης: στο νέο Ταχυδρομικό Πρακτορείο της περιοχής, σε απόσταση περίπου 170 μέτρων από το υφιστάμενο κατάστημα.


Σχόλια - Facebook Comments