....

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ «ΨΕΜΑΤΑ»

Γράφει η Vasia Bresta
 
 
 
 
Στη δραματική σειρά Ψέματα του Alpha, απολαύσαμε την ερμηνεία της Ειρήνης Αμανατίδου. Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός εμφανιστηκε σε ρόλο κλειδί ως σύζυγος του Χρήστου Λούλη και μας καθήλωσε με την ερμηνεία της υποδυόμενη μια γυναίκα με βαριά κατάθλιψη.
 
 

 

 

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου τελείωσε τη δραματική σχολή |Αρχή| της Νέλλης Καρρά. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου και στην Ακαδημία εφαρμοσμένων τεχνών στην Πράγα.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως, Kuro του Σ.Πετράκη ομάδα Αkatsuki, στο θέατρο ΠΚ, Ή συμμορία των πέντε του Graham Linehan, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Κιβωτός, ακόμη Ο άλλος σε σκηνοθεσία Αλέξανδρος Παυλίδου κ.α.

 

Καθώς και σε παιδικές παραστάσεις όπως ο πρίγκιπας Λεμονής σε σκηνοθεσία της Μπίλλιως Κωνσταντοπούλου στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Η Ειρήνη θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα καθώς είναι νέα όμορφη έξυπνη ταλαντούχα και γεμάτη δημιουργικότητα..

Σύντομα θα την απολαύσουμε σε νέο θεατρικό ρόλο στην παράσταση Θέλει Τέχνη ο Έρωτας σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα.

 

Όσο για την σειρά «Ψέματα», το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι ο Χρήστος Λούλης με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ενώ επίσης πρωταγωνιστούν η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ζέτα Δούκα, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Θάνος Τοκάκης και ο Χρήστος Σαπουντζής. Η σειρά έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει συγκεντρώσει αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Share this

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments