....

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου πραγματοποιεί περιοδεία στο νομό


    Στο νομό Πέλλας θα βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό μας, στο πλαίσιο της επαφής του με τον λαό και τους φορείς της περιφέρειας. Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 


Από το γραφείο τύπου της
Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

 

 

Με μεγάλη χαρά μεθαύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, θα υποδεχτούμε στην Πέλλα τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Προοδευτική Συμμαχία Alexis Tsipras.
Θα επισκεφθούμε την αγορά της Έδεσσας, προκειμένου να μιλήσουμε αδιαμεσολάβητα με τους επιχειρηματίες και τους πολίτες της περιοχής και στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη με αγρότες και εκπροσώπους συνεταιριστικών οργανώσεων για τα ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής.
Η παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό μας, θα δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε με την κοινωνία το εναλλακτικό πρόγραμμα των 6 δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, στον αντίποδα της κυβερνητικής πολιτικής.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί άμεσα
 
.ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ

 



 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments