....

Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΝΤΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ‘’ΘΑΒΟΥΝ’’ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μιλώντας σήμερα, Κυριακή, σε δημοσιογράφους τόνισε, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Λυπάμαι πραγματικά γιατί ο συνήθως λαλίστατος Α. Τζιτζικώστας δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη από προχτές για την ιστορική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, που είναι επιτυχία του λαού μας. Είναι πραγματικά να απορεί κανείς! Η πατρίδα μας πέτυχε έναν δύσκολο στόχο, όλος ο πλανήτης μάς συγχαίρει, οι εφημερίδες όλου του κόσμου μιλούν για τεράστια επιτυχία της Ελλάδας και κάποιοι όψιμοι αντιμνημονιακοί σιωπούν με ενοχή. Δυστυχώς, αυτή είναι ακόμη μία απόδειξη για το πώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος επιβάλουν πολιτική ατζέντα στον απερχόμενο περιφερειάρχη, ο οποίος δεν είχε το σθένος να δώσει τα δικαιολογημένα εύσημα σε μία κυβέρνηση που κατάφερε κάτι σημαντικό».

Μετά τα εγκαίνια του έργου ανάπλασης του Ελαιορέματος Πυλαίας, από το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τους κατοίκους, οι οποίοι πρώτα από όλους πρέπει να χαίρονται τα έργα, όπως πολύ σωστά είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη δυσφορία μας για την απόπειρα που έκανε ο απερχόμενος περιφερειάρχης να εκμεταλλευτεί για τους προεκλογικούς σκοπούς του το έργο. Κατ’ αρχάς, παρουσίασε την ανάπλαση ως έργο δικό του, ενώ αυτό εντάχθηκε στη χρηματοδότηση από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και εκτελέστηκε από τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Στη συνέχεια, για να στηρίξει τον ισχυρισμό του ότι τα πήγε καλά στην απορροφητικότητα, χρησιμοποίησε ως επιχειρήματα τα έργα της ανάπλασης της παραλίας, που εκτελέστηκε από το δήμο Θεσσαλονίκης και τα έργα του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης! Αυτά είναι απίθανα πράγματα, είναι παλαιοκομματικές και πολιτικάντικες πρακτικές, που πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Τέλος, είναι εντελώς αγενές και άκομψο να πηγαίνεις σε ένα χώρο, να εκφωνείς μία πολιτικάντικη ομιλία και να φεύγεις πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο οικοδεσπότης».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments