....

Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

 

 
 
 

«Το 2020, ο κ. Μητσοτάκης, παρακολουθούσε τον Υπουργό Ενέργειας, κ. Χατζηδάκη, μέσω της ΕΥΠ. Οι αποδείξεις γι’ αυτό υπάρχουν στην ΕΥΠ και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας»

Σημεία ομιλίας στη Βουλή του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  κατά τη συζήτηση  του Σ/Ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

-Το 2020, ο κ. Μητσοτάκης, είχε θέσει υπό παρακολούθηση μέσω της ΕΥΠ τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Χατζηδάκη. Οι αποδείξεις γι’ αυτό υπάρχουν και βρίσκονται στην ΕΥΠ και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του κινητού του κ. Χατζηδάκη.

-Αν τολμάτε, δώστε τώρα την άδεια στην ΕΥΠ να δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις αποδείξεις, καθώς και στην ΑΔΑΕ να απευθυνθεί στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των κινητών του κ. Χατζηδάκη.

-Πολλοί πολίτες αναρωτιούνται, γιατί δεν αντιδρούν οι Υπουργοί για τους οποίους δημοσιοποιούνται σαν χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από ΕΥΠ και Predator. Μήπως, λένε οι πολίτες, διότι ο κ. Μητσοτάκης τους εκβιάζει με το υλικό της παρακολούθησης, με το υλικό που έχει συγκεντρώσει παράνομα μέσω της ΕΥΠ και του Predator;

-Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα ieidiseis και ο δημοσιογράφος, κ. Βερύκιος, ο κ. Χατζηδάκης ήταν υπό παρακολούθηση με εντολή Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του 2020.

-Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον κ. Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1, είπε ότι είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθείται ο Υπουργός Εξωτερικών, αλλά δε γενίκευσε ότι είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθούνται όλοι οι Υπουργοί του.

-Αν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης τον Υπουργό  Εξωτερικών, δεν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος;

-Η σημερινή ημέρα είναι μία ιστορική μέρα και το μήνυμα του Πολυτεχνείου για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, ιδίως για το σκέλος της Ελευθερίας, είναι δυστυχώς επίκαιρο. Κι αυτό διότι ένας πολίτης που παρακολουθείται παράνομα από ΕΥΠ και Predator, από μία παρακρατική συμμορία και το Μέγαρο Μαξίμου, παύει να είναι ένας ελεύθερος πολίτης.

-Όπως είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, ένας αθώος δεν έχει τίποτα να κρύψει. Αυτός που κρύβει και σιωπά είναι ένοχος και ένοχος είναι ο κ. Μητσοτάκης. Γι’ αυτό και δεν έρχεται στη Βουλή να δώσει απαντήσεις σε τρεις διαδοχικές επίκαιρες ερωτήσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments