....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΝΕΡΙΤ

Με την ευκαιρία της έναρξης των εκπομπών της ΝΕΡΙΤ, ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χαιρετίζω την έναρξη των εκπομπών από τη Νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, που αποτελεί αναμφισβήτητα μία θετική εξέλιξη, μετά τα τελευταία γνωστά γεγονότα. Ωστόσο, η απουσία βασικού πυλώνα λειτουργίας του νέου Δικτύου στη Θεσσαλονίκη μάς βρίσκει απόλυτα αντίθετους. Προτείνουμε και ζητούμε από τους αρμοδίους να δεσμευτούν να προχωρήσει άμεσα η προετοιμασία (προσλήψεις, διαδικασίες κλπ) ώστε το δυνατό συντομότερο να εκπέμπεται τηλεοπτικό πρόγραμμα από τη Θεσσαλονίκη.

»Ζητούμε να γίνει δυνατή η παραγωγή και προβολή ειδικού ενημερωτικού προγράμματος για την Ελληνική Περιφέρεια, που θα παράγεται στη Θεσσαλονίκη, διάρκειας τουλάχιστον έξι ωρών και να εκπέμπεται στη δεύτερη συχνότητα, ως ένθετο στο κανονικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ.

»Ζητούμε ακόμη να ενταθούν οι προετοιμασίες ώστε το δυνατόν συντομότερο οι ώρες να γίνουν από έξι- οκτώ και στη συνέχεια 12 με τελικό στόχο μέχρι τον Σεπτέμβριο να υπάρχει πλήρες 24ωρο περιφερειακό πρόγραμμα στην ήδη υπάρχουσα συχνότητα.

»Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Ελληνική Περιφέρεια πρέπει να έχουν το δικό τους κανάλι για μία σειρά από αυτονόητους αναπτυξιακούς, κοινωνικούς και -κυρίως- εθνικούς λόγους.

»Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα δώσω τον αγώνα απέναντι στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ώστε αυτός ο στόχος να επιτευχθεί».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments