....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη, υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας

Να τελειώνουμε με το παλιό και το απαξιωμένο

 Οι πρωταθλητές της συναλλαγής και της κωλοτούμπας μετά από πολλές «πιρουέτες» κατέληξαν σε κάποιον από τους συνδυασμούς Δ. Πασόη και Δ. Μπίνου.

Ο  τρόπος συγκρότησης των δύο παραπάνω συνδυασμών αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλήθεια που έχουμε από καιρό επισημάνει. Το παλιό, το μίζερο και το απαξιωμένο προσπαθεί να σωθεί με αδιαφανείς συναλλαγές για «καρέκλες» και μισθούς, με πιέσεις, εκβιασμούς, υποσχέσεις «δίμηνης»  ή «πεντάμηνης» εργασίας και με άλλους «περίεργους» τρόπους.   

Ο πήχης της δημοτικής διαχείρισης δεν μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Καλώ τους πολίτες  να τοποθετήσουν στο χρονοντούλαπο της δημοτικής ιστορίας της Αλμωπίας  όλο αυτό το σάπιο σύστημα που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναπαραχθεί μέσα από τους συνδυασμούς Δ. Πασόη και Δ. Μπίνου.

Ο συνδυασμός μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» είναι το μόνο καινούργιο, έχει προτάσεις για τον τόπο και έχει στα ψηφοδέλτια του μόνο νέους και άφθαρτους στην δημοτική διαχείριση συμπολίτες μας που έχουν αποδείξει ο καθένας στον τομέα του την αγάπη τους για την Αλμωπία. Που πιστεύουν ότι αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερης τύχης. Που θέλουν διεκδικητικό Δήμο κοντά στον πολίτη και τα προβλήματα του και όχι Δήμο παράρτημα βουλευτών που  «κουβαλούν» ταυτότητες ή όμηρο στα χέρια καρεκλοκένταυρων καιροσκόπων που γυρίζουν από συνδυασμό σε συνδυασμό  με μόνο σκοπό το προσωπικό τους όφελος για πολλοστή φορά αφήνοντας την Αλμωπία στην μιζέρια και την υποβάθμιση. Να τελειώνουμε με τους συνδυασμούς  που χρησιμοποιούν τους νέους σαν «φερετζέδες»  για να κρύψουν το πολύ παλιό που παραμονεύει. Μετά από 3,5 χαμένα χρόνια να μην χαθούν για την Αλμωπία και άλλα πέντε χρόνια.  

Όλοι μαζί  «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία»  και την καθημερινότητα της ζωής μας 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments