....

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ : ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 - ΑΙΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ


ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ «ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ» ΘΑ «ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ»

Σε ανάρτησή του απειλεί ότι «τα κοπρόσκυλα θα τα βρείτε κρεμασμένα ανάποδα» - Πειθαρχικό και διαγραφή από το κόμμα έφερε η ανάρτησή του

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε ανάρτηση μέλους του ΜέΡΑ25 στα Γιαννιτσά Πέλλας το οποίο, αναφερόμενο στο ζήτημα των αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή, απείλησε ότι αν οι αρμόδιοι δεν μαζέψουν τα «κοπρόσκυλα», όπως τα χαρακτήρισε, «θα τα βρείτε κρεμασμένα ανάποδα έξω από την πόρτα του δημάρχου (σ.σ. Πέλλας)».

Συγκεκριμένα, το εν λόγω άτομο που τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της Voria.gr, έγραψε στο facebook ότι «παρά τις ειδοποιήσεις της σχολικού τροχονόμου έξω από τον Ι.Ν. Μητροπόλεως, να μαζευτούν τα αδέσποτα, η αδιαφορία του δήμου δεν υστερεί ούτε και σε αυτό το κομμάτι. Μαζέψτε τα κοπρόσκυλα, γιατί θα τα βρείτε κρεμασμένα ανάποδα έξω από την πόρτα του δημάρχου την άλλη φορά».

Ο ίδιος, που δηλώνει πως εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, στα social media που διατηρεί αυτοαποκαλείται «υπεύθυνος επικοινωνίας της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής νομού Πέλλας του ΜέΡΑ25».

Κεντρικά στελέχη του κόμματος του οποίου ηγείται ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολιάζοντας στη Voria.gr το περιστατικό σημειώνουν πως «δεν είναι απλά καταδικαστέο από το κόμμα αλλά και σοκαριστικό». Παράλληλα επισημαίνουν ότι έχουν κινηθεί ήδη οι πειθαρχικές διαδικασίες διαγραφής του από το ΜέΡΑ25. «Το άτομο αυτό ήταν απλό μέλος και όχι στέλεχος όπως αυτοαποκαλούταν. Άμεσα κινήθηκαν οι πειθαρχικές διαδικασίες για τη διαγραφή του, ενώ θα κληθεί και ο ίδιος να καταθέσει, αλλά σε τέτοια γεγονότα δεν χωράνε πολλά λόγια. Είναι σοκαριστική ανάρτηση και προφανώς την καταδικάζουμε απολύτως», τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Η Voria.gr επικοινώνησε με το εν λόγω άτομο το οποίο εμφανίστηκε αμετανόητο και τόνισε ότι αύριο θα κατευθυνθεί στον εισαγγελέα ώστε να ζητήσει την απομάκρυνση των σκύλων από εκείνο το σημείο.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν είχε κάποια ενημέρωση από το ΜέΡΑ25 για την πειθαρχική διαδικασία που κινήθηκε. Παρά ταύτα λίγο αργότερα, έπειτα από απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας Διαμεσολάβησης και Τήρησης Καταστατικού κρίθηκε ότι το περιεχόμενο της ανάρτησης παραβιάζει τον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας του κόμματος και η διαγραφή αποφασίστηκε σύμφωνα με την παράγραφο 12.1 περ. 6 του καταστατικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr κοινοποιήθηκε και στο πρώην, πλέον, μέλος.

Η ανάρτησή του:

Κεντρική φωτογραφία αρχείου
,

Πηγή: https://www.voria.gr/article/stelechos-mera25-sta-giannitsa-tha-vrite-kr...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments