....

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ : ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2022 - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Δρόμος Θυσίας 2022

www.dimospellas /marathon          

Δρομέας ή  Εθελοντής,

 ζήσε και εσύ αυτή την μοναδική αθλητική διοργάνωση!

Ο Δρόμος Θυσίας, μετά από παύση 2 ετών λόγω των μέτρων του κορονοϊού, διοργανώνεται ξανά μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα.  

Η συμμετοχή των εθελοντών για μία ακόμη χρονιά είναι πραγματικά μεγαλειώδης και αποτελεί τον βασικό παράγοντα εγγύησης της επιτυχίας της διοργάνωσης. Εθελοντές και εθελόντριες, φορείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία, φροντιστήρια, και επιχειρήσεις δίνουν το δυναμικό παρών στηρίζοντας τους δρομείς των 21.000μ, τους περιπατητές του Δρόμου ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄των 6.000μ και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων που θα λάβουν μέρος στον δρόμο των 1000μ.

Ανάμεσα στους μέχρι τώρα υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι  η εθελοντική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών αποτελούμενη από 25 μαθητές, οι ποδηλάτες Γιαννιτσών, το μουσικό σχολείο Γιαννιτσών, το γυμνάσιο Πέλλας, τo φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΑΜΑΚ, τo φροντιστήριο ξένων γλωσσών SPEAK EASY, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, ο Φ.Ο.Ο.Γ., η ομάδα στίβου του ΓΑΣ ΄΄Μέγας  Αλέξανδρος΄΄, η ομάδα μπάσκετ ΄΄ΙΚΑΡΟΙ Γιαννιτσών΄΄,  η ομάδα βόλευ ΄΄Α.Ο.Π. Μίλωνας΄΄, το studio γυμναστικής ΒΑΡΣΑΜΑ, οι επιχειρήσεις: ΑΛΤΕΡΑ Α.Ε., Ι.ΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΧΡ. κ ΣΙΑ ΕΕ, ΙΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο.Ε., Αφοί Γεωργαλά ΟΕ και η εταιρεία  WOLF security.

Συμμετοχές - Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας, Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 23823 50850, email: aodig@giannitsa.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments