....

ΓΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ - ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ο γιος μιας 75χρονης τη βρήκε νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η σορός της 75χρονης που φορούσε τα ρούχα της ήταν σε προχωρημένη σήψη γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση της αστυνομίας σύμφωνα με την οποία πρόκειται για δολοφονία η οποία είχε σημειωθεί πριν από πέντε ημέρες.

 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση δράστης της δολοφονίας είναι ο 50χρονος δεύτερος γιος της άτυχης 79χρονης ο οποίος την χτύπησε με «νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα».

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον γιο της 79χρονης που τη βρήκε νεκρή αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 50χρονο για τον οποίο ο εισαγγελέας έκρινε απαραίτητο τον εγκλεισμό του και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες του thestival.gr ο 50χρονος δράστης δεν θυμόταν απολύτως τίποτα για το έγκλημα που διέπραξε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκαν μαχαίρια.

 

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Νεάπολης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιός της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments