....

Η ΝΔ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Μισή δουλειά και «στα γρήγορα» έκαναν στην Νέα Δημοκρατία με τη διαγραφή του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, αφού στην αρχική τους ανακοίνωση είχαν ξεχάσει να ζητήσουν πίσω την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το θυμήθηκαν μετά από μερικές ώρες, αφού σχολίασε ο ίδιος ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση καθώς η κριτική του Γιώργου Κύρτσου για οικονομία, πανδημία και κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis ταυτιζόταν με την κριτική μεγάλου μέρους των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ενδεχομένως και σημαντικού τμήματος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αρχική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θυμήθηκε να ζητήσει την έδρα πίσω ταυτίζοντας πλέον και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ με τη «δυσφήμιση της χώρας» στο εξωτερικό:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου. Αναμενόμενο. Την καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη δυσφημίζοντας τη χώρα ακολουθεί ο κ.Κύρτσος, αδιαφορώντας αν με τις θέσεις και τις ενέργειές του δεν τιμά την εμπιστοσύνη, εκείνων που τον εξέλεξαν. Αν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους αρέσουν τόσο πολύ οι θέσεις του ευρωβουλευτή, ας του απευθύνουν πρόσκληση να ενταχθεί στο κόμμα τους. Αφού «λυτρώθηκε» ο κ. Κύρτσος, ενώ τόσο καιρό ασφυκτιούσε, ας επιστρέψει την έδρα σε αυτούς που με την ψήφο τους τον έστειλαν στην Ευρωβουλή και ας αναζητήσει, όπου νομίζει, πολιτική στέγη».

Είναι προφανές πως η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη αρνείται πλέον να δει την πραγματικότητα και το διασυρμό της χώρας στο διεθνή χώρο με τις ακροδεξιές πολιτικές της, το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis με στοχοποίηση δημοσιογράφων και λειτουργών της Δικαιοσύνης, με αποτυχίες συνεχείς όσον αφορά την Οικονομία και με πλήρη αποτυχία όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments