......

«Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ RAPID TEST, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Η πολιτεία, αλλά και η περιφέρεια, μπορούν να εξασφαλίσουν τη διενέργεια πολλαπλών rapid test, για να στηρίξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»


Μια από τις πολλές επιπτώσεις της πανδημίας του Covid 19 είναι η πλήρης αναστολή κάθε συλλογικής αθλητικής δραστηριότητας που δεν έχει αμιγώς επαγγελματικά χαρακτηριστικά.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, τα σωματεία και οι αθλητές, οι τοπικές και εθνικές ενώσεις και ομοσπονδίες είναι στα όριά τους.
Με απόλυτο σεβασμό στην υγειονομική προστασία, απαιτείται να αναζητηθούν τρόποι, μερικής έστω, επανέναρξης των δραστηριοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό θα χρειαστεί η διενέργεια πολλαπλών test. Η πολιτεία
έχει προμηθευτεί τον Σεπτέμβριο 800 χιλιάδες rapid tests, εκ των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί οι 370 χιλιάδες και, πρόσφατα, ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός για άλλα 2 εκατομμύρια rapid tests.
Συνεπώς, αν τα λοιπά ζητήματα υγειονομικής προστασίας αντιμετωπιστούν, η πολιτεία, αλλά και η περιφέρεια, μπορούν να εξασφαλίσουν και αυτήν την προϋπόθεση.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να παραμείνει όρθιος, προς όφελός της κοινωνίας και της νεολαίας του τόπου μας.
Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση ή την δημοσίευση.

Για το Γραφείο Τύπου
Αχιλλέας Μεταλούλης
Τηλ. επικ. 6944440224
axmetaloulis@gmail.com

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments