....

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ.....

Κατάφερε και πέρασε τα διόδια χωρίς να το ξέρει ο άντρας της αλλά…

 

Ποιος να της το έλεγε ότι θα έκανε τόσο δρόμο για να πάει να δει τον σύζυγό της και να κάνει Πάσχα μαζί του και θα κατέληγε να φεύγει ουρλιάζοντας… Μία 42χρονη από την Αθήνα πήρε τα δύο της παιδιά για να πάνε να κάνουν έκπληξη στον μπαμπά της οικογένειας ο οποίος δεν περίμενε καμία επίσκεψη αφού η 42χρονη τον είχε ενημερώσει ότι δεν θα πάει για Πάσχα στο χωριό καθώς δούλευε σε άλλο νομό… Αλλά μπα! Τα κατάφερε!

Το Πάσχα που θα τους μείνει αξέχαστο

Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε και πέρασε τα διόδια και πήγε να βρει τον 47χρονο σύζυγό της αλλά από ότι φαίνεται αντί να του κάνουν έκπληξη τους έκανε αυτός. Καθησυχασμένος ότι δεν θα πάει η γυναίκα του κάλεσε στο σπίτι την πρώην για να περάσουν μαζί της ημέρες του Πάσχα, αφού «τις πύλες» τις φυλούσε η αστυνομία.

 

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει. Η γυναίκα του κατάφερε να πάει και έγινε ο κακός χαμός μόλις αντίκρισε την «έκπληξη» που της επιφύλασσέ. Βγήκε έξω από το σπίτι και «στολίζοντας» τον με ωραία κοσμητικά επίθετα, έβαλε στο αμάξι τα παιδιά της για τον δρόμο της επιστροφής… Καθ’όλη την διάρκεια αυτή να σημειωθεί ότι ο 47χρονος απλά κοιτούσε αποσβολωμένος χωρίς να πει λέξη. Σίγουρα το Πάσχα αυτό θα τους μείνει αξέχαστο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments