....

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ : «ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

 

 

   Ο Δήμος Σκύδρας από την αρχή της εμφάνισης της επιδημιολογικής – πανδημικής κρίσης ανέλαβε πρωτοβουλίες και προχώρησε σε άμεσες δράσεις για την ανάσχεση της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού. Δράσεις επίσης πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς ή  στη βάση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του εθελοντισμού.

   Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) διοργανώνει, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 κι ώρα 19:00΄, διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «COVID -19: ένας χρόνος μετά την πανδημία».

   Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κι αντιμετώπισης της πανδημίας και τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία.

   Σύντομο χαιρετισμό θ΄απευθύνει η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Εισηγητές της ημερίδας είναι:

  • η Θωμαή Αδαμίδου, Γιατρός – Παθολόγος
  • ο Δημήτριος Κάλφας, Ψυχίατρος
  • η Κωνσταντίνα Μπατζάκα , Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σκύδρας.

Την ευθύνη του συντονισμού της συζήτησης και της διοργάνωσης της εκδήλωσης έχει  η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας Ιωάννα Βέργου, τηλ. επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

   Η παρακολούθηση της συζήτησης θα γίνεται μέσω πλατφόρμας zoom στο σύνδεσμο: https//zoom.us/i/95846671602.

    Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά όλες κι όλους τους συντελεστές που συνεργάστηκαν για την προετοιμασία της ημερίδας και τους εισηγητές για την ευγενική προσφορά της συμμετοχής τους.

2

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments