....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ...ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης καταγγέλλει λυσσαλέα αντίδραση του συστήματος στις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από...κορωνοϊό!



 

Γιατι το σύστημα τις τρέμει τις νεκροψίες; Το ίδιο έλεγε και ο ιατροδικαστής κ. Ματσάκης.

 

«Σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου;»

 

Τις απίστευτες καταγγελίες για όσα ακατανόητα συμβαίνουν, αυτή τη φορά με τη διενέργεια νεκροψιών, καταγγέλλει σε νέο άρθρο του φωτιά ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Στο τέλος του άρθρου, το οποίο ακολουθεί, εμείς απλώς θα θυμίσουμε τι είχε πει ο Κύπριος ιατριδικαστής κ. Ματσάκης, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την άποψη ότι ««Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να μην γίνονται νεκροψίες ότι ο νεκρός είχε κορωνοϊό, καθώς ο ιατροδικαστής μπορεί να προφυλαχθεί. Πλέον γνωρίζουμε ότι είναι μια ίωση του αναπνευστικού.». Ακολουθεί το άρθρο φωτιά του κ. Αντωνιαδη:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/04/o-dikigoros-antoniadis-kataggelei-lissalea-antidrasi-tou-sistimatos-stis-nekropsies-anthropon-pou-pethanan-apo-koronoio.html

 


 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments