....

ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ : ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

 

Ξεκινώ από την Έδεσσα μια πόλη βαθιά δημοκρατική,
με τις ιστορικές προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ της Έδεσσας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

 Έχω την αγωνία και την υποχρέωση να είμαι παρούσα στη δύσκολη αυτή συγκυρία για την Πέλλα.
Νοιάζομαι για τον τόπο μου, για το μέλλον μας και για το αύριο το παιδιών μας. Είμαστε η μεγάλη αυτή παράταξη της κεντροαριστεράς και έχουμε ιστορική ευθύνη.
 Το ΠΑΣΟΚ είναι βαθιά ριζωμένο στην ψυχή και στην καρδία μας, ως ο μοναδικός πολιτικός φορέας που δεν έρχεται απλώς για να διαχειριστεί την οργή του κόσμου.
Επιδιώκει να δώσει ρεαλιστικές λύσεις και να επαναφέρει το κράτος πρόνοιας, δικαίου και ευημερίας. Και αυτή είναι η μοναδική μου αγωνία και ο αγώνας μου το επόμενο διάστημα.
 Για εμάς που παραμείναμε στα δύσκολα, που υπομείναμε την πολιτική έρημο που έπρεπε να περάσουμε, που κάναμε την αυτοκάθαρσή μας.
Για εμάς που είμαστε υπερήφανοι για το ΠΑΣΟΚ και τις διαχρονικές πολιτικές του για δημόσια υγεία και παιδεία, για εργασιακά δικαιώματα και για υποστήριξη των αδύναμων με την προνοιακή του πολιτική.
 Είναι βαριά η κληρονομιά του και ιστορική η ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ του 2023.
Θα είναι ένας όμορφος αγώνας και θα τον δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.


 
 
<<Στο πλαίσιο της τατικής ενημέρωσης στα στελέχη και στα μέλη του κινήματος μας (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Κική Παπαδάκη, προσκάλεσε αρχικά τα τοπικά ιστορικά στελέχη, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για να τονίσει την εγρήγορση που πρέπει να υπάρχει σε τοπικό επίπεδο ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών. Για μια ακόμα φορά, η κα, Παπαδάκη τόνισε την ανάγκη της ενότητας που πρέπει να υπάρχει σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια των πολιτικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε  το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, να γνωρίζει τις ξεκάθαρες θέσεις του κινήματος απέναντι στα σοβαρά προβλήματα οι οποίες μπορούν να δώσουν τις ρεαλιστικές λύσεις που απαιτούνται, έτσι ώστε λαός και ΠΑΣΟΚ να πάνε και πάλι μαζί στο αύριο.
Η ομιλία της κα. ΠΑΠΑΔΆΚΗ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα ιστορικά στελέχη, τα οποία δήλωσαν στην ίδια οτι θα κάνουν αυτό που αρμόζει προκειμένου η πολιτική να ξαναγυρίσει προς την κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως το μέλος της Κεντρικής πολιτικής Επιτροπής δήλωσε οτι θα να αναλάβει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ της ΠΕΛΛΑΣ να παρουσιάσει τη δυναμική που πρέπει όταν με το καλό έρθει η ώρα.>>

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments