....

«ΜΑΛΛΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΙΑ» ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΜΕ ΤΖΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ: «ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ»

Παρελθόν αποτελεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  από τη νεοσύστατη «Εθνική Δημιουγρία», την οποία δημιούργησε πριν λίγο καιρό μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο, με κατηγορίες να εκτοξεύονται πλέον εκατέρωθεν.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ζήτησε από το δίδυμο Κρανιδιώτη-Τζήμερο να διαγράψουν όλες τις αναρτήσεις στήριξης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση που έκαναν, όπως εκτιμά, τις τελευταίες ημέρες.

Οι μέχρι πρότινος δυο συνεργάτες του Μπογδάνου αρνήθηκαν και επήλθε η ρήξη. Σύμφωνα με πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να είπε «Δε θα βρίσκομαι στη ΝΔ δια της τεθλασμένης» και ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνει δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Διεγράφη ο Μπογδάνος από την «Εθνική Δημιουργία» – «Έβγαλα τον καρκίνο» λέει ο Τζήμερος

Λίγο νωρίτερα, ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε τη διαγραφή Μπογδάνου από το νεοσύστατο κόμμα, κατηγορώντας τον για «αλαζονεία, προσωπική στρατηγική και αντιδεολογική συμπεριφορά».

Παράλληλα στέλνει μήνυμα πως «Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Ολόκληρη η δήλωση του Θάνου Τζήμερου:

 

Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments