....

ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΚΘΕΣΗ “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015" ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

«Η 7η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας-Egnatia Expo 2015 που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα 10 με 15 Ιουνίου, είναι γεγονός.

Ήδη, η συμμετοχή των εκθετών ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφού 60 εκθέτες - εκ των οποίων οι 18 εκτός των γεωγραφικών ορίων της Π.Ε. Κοζάνης- έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην φετινή Έκθεση». Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Γιώργος Ηλιόπουλος, σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο ξενοδοχείο "Παντελίδης" δίνοντας λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση.

Η φετινή Έκθεση γίνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας-Εορδαίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο ΠΕ Κοζάνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη της ΔΕΗ της Δ.Ε.Θ. Helexpo και του Δήμου Εορδαίας. Ο κ. Ηλιόπουλος ευχαρίστησε τους εκθέτες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Διοίκησης του Συλλόγου για συμμετοχή στην "Egnatia Expo 2015", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μεγάλους χορηγούς, τους υποστηρικτές της Έκθεσης αλλά και τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων "Αφοί Παντελίδη" για την δωρεάν παραχώρηση των υποδομών του ξενοδοχείου.

Σε ότι αφορά τα εγκαίνια της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 19.00, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Υπενθυμίζεται πως η μετακίνηση από και προς τον χώρο της έκθεσης θα γίνεται από τα ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας εντελώς δωρεάν σε συνεργασία με τη Διοίκηση των ΚΤΕΛ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments