....

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΚΥ- ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 2019».

 

 

Ο Απρίλης είναι ο μήνας που το βιβλίο, η ανάγνωση, η μελέτη έχουν την τιμητική τους.

Κι αυτό διότι η 2 Απριλίου κάθε έτους έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και η 23 Απριλίου έχει ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου και της Κατοχύρωσης των Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Έτσι, λοιπόν, και φέτος την περίοδο αυτή,  ο Δήμος Σκύδρας μέσω της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) ενεργοποιεί την πολιτιστική και εκπαιδευτική του πρωτοβουλία με τον τίτλο  «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο».

Στο πλαίσιο αυτό  πραγματοποιούνται ποικίλες δράσεις προαγωγής του βιβλίου και της φιλοαναγνωσίας στις οποίες επίσης συμπεριλαμβάνεται η εκδήλωση από το Δήμο Σκύδρας της απονομής επαίνου σε μαθήτριες και μαθητές των σχολείων μας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για διακρίσεις – επιτυχίες τους σε περιφερειακούς – πανελλήνιους εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς.

« Η ΣΚΥ-ΔΡΑση για το βιβλίο 2019» στοχεύει στην ανάδειξη των πνευματικών ωφελειών του βιβλίου και στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε όλους όσοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην επιτυχία του θεσμού.

Σχόλια - Facebook Comments