....

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Άλλη μια τεράστια διάκριση για την Ελληνική κωπηλασία με τις Χριστίνα Μπούρμπου και την Ευαγγελία Φράγκου να θριαμβεύουν ανεβαίνοντας στη κορυφή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους παίρνοντας εύκολα το προβάδισμα καταφέρνοντας να τερματίσουν πρώτες σε χρόνο 6:58.41,πραγματοποιώντας παράλληλα είναι παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ‘οτι το προηγούμενο ρεκόρ το είχε πετύχει πάλι η Μπούρμπου με δίδυμο την Κυριακίδου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τερματίζοντας στην 5η θέση.

Το πλήρωμα από την Λιθουανία τερμάτισε στην δεύτερη θέση μένοντας πίσω 6 δευτερόλεπτα (7:04.27), ενώ οι Γερμανοί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο (7:05.69).

 

 

Άλλη μια τεράστια διάκριση για την Ελληνική κωπηλασία με τις Χριστίνα Μπούρμπου και την Ευαγγελία Φράγκου να θριαμβεύουν ανεβαίνοντας στη κορυφή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους παίρνοντας εύκολα το προβάδισμα καταφέρνοντας να τερματίσουν πρώτες σε χρόνο 6:58.41,πραγματοποιώντας παράλληλα είναι παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ‘οτι το προηγούμενο ρεκόρ το είχε πετύχει πάλι η Μπούρμπου με δίδυμο την Κυριακίδου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τερματίζοντας στην 5η θέση. Το πλήρωμα από την Λιθουανία τερμάτισε στην δεύτερη θέση μένοντας πίσω 6 δευτερόλεπτα (7:04.27), ενώ οι Γερμανοί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο (7:05.69).. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/mpoyrmpoy-kai-fragkoy-pagkosmies-protathlitries-...
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments