....

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΑΤΣΗ»: «ΓΑΛΑΖΙΟΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ FUND ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Νέα υπόθεση Πάτση στη μεγάλη «γαλάζια» παράταξη των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της Νέας Δημοκρατίας Παναγής Καππάτος αποκαλύφθηκε ότι εκπροσωπεί ως δικηγόρος την εισπρακτική εταιρεία DoValue, η οποία βγάζει στο σφυρί κυρία κατοικία πολίτη για λογαριασμό του Fund «CAIRO No. 1 FINANCE DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας.
 
Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ εκπροσωπεί όλες τις κατασχέσεις, ακόμη και πρώτης κατοικίας, της DOVALUE! Μάλιστα ο βουλευτής βρέθηκε στο δικαστήριο για υπερχρεωμένα νοικοκυριά στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου Κεφαλλονιάς για λογαριασμό της εταιρείας.
 
Ο Παναγής Καππάτος φυσικά δεν κάνει κάτι παράνομο. Είναι νόμιμο για τον δικηγόρο – βουλευτή, να εκπροσωπεί μία εισπρακτική η οποία βγάζει στο σφυρί την κύρια κατοικία ενός πολίτη.

Υπάρχει όμως ένα θέμα το οποίο άπτεται της ίδιας της δημοκρατίας. Όπως θα δείτε στα δικόγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο βουλευτής ως δικηγόρος επικαλείται το νόμο ο οποίος αφαιρεί την προστασία της κύριας κατοικίας. Ο δικηγόρος όμως ως βουλευτής, ψήφισε ακριβώς αυτόν τον νόμο που τώρα επικαλείται, προκειμένου η εισπρακτική να πάρει το σπίτι ενός πολίτη!

Τι έχουμε εδώ λοιπόν. Ένας εκλεγμένος βουλευτής ψηφίζει το νόμο υπέρ των εταιρειών τύπου DoValue για να αρπάζει τα σπίτια του ελληνικού λαοί και έπειτα πηγαίνει στα δικαστήρια για να επικαλεστεί το νόμο και να εκπροσωπήσει …«νόμιμα» την εταιρεία που τα βάσει στο χέρι! Όλα νόμιμα «νεοδημοκρατικά» πλασμένα…

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο βουλευτής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε τα έγγραφα που

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments