....

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Στο πρώτο εκδοτικό του Απριλίου και σε συνέχεια των αφιερωμάτων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ξεχωριστή θέση κατέχει το ιστορικό μυθιστόρημα του Θάνου Κονδύλη, ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ. Μια καταπληκτική περιπέτεια που εκτυλίσσεται μέσα στη φλόγα του απελευθερωτικού αγώνα και στη φωτιά του έρωτα.
Επίσης ξεχωρίζει το ιστορικό μυθιστόρημα της Ελένης Κ. Τσαμαδού, Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη ιστορία με παράλληλη αναφορά στην πτώση του Βυζαντίου, στην πολιορκία της Αμμοχώστου, αλλά και σε γεγονότα της ιστορίας του νησιού της Αφροδίτης.
Στην ξένη λογοτεχνία έρχεται δυναμικά να προστεθεί το τρίτο και τελευταίο μέρος της Τριλογίας της Λευκής Πόλης που έγινε διεθνές best seller, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ένα επικό ιστορικό μυθιστόρημα για τους λάτρεις των βιβλίων μυστηρίου.

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες των παιδικών ξεχωρίζει το δεύτερο βιβλίο της σειράς περιπέτειας ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ‒ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ, του αγαπημένου συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον. Η σειρά ακολουθεί τη δωδεκάχρονη ιδιοφυΐα Μαξ στις συναρπαστικές αποστολές της που σκοπό έχουν να σώσουν τον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη και μοναδική που έχει λάβει την επίσημη έγκριση του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν.
Ξεχωριστή θέση κατέχουν, επίσης, οι τρεις νέοι τίτλοι στην αγαπημένη παιδική σειρά κατανόησης και ανάγνωσης Η ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΕΑ: Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ με θέμα το STEM, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΙ για τις οικογενειακές σχέσεις και την αυτοεκτίμηση και ο ΠΑΜΠΛΟ ‒ ΕΝΑΣ ΚΑΜΒΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ για την εφηβική ηλικία του Πικάσο.
Τέλος, βαρύνουσας σημασίας, δεδομένης της περιόδου που διανύουμε, είναι το βιβλίο ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!, που αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό για να μάθουν τα παιδιά τι είναι τα εμβόλια και πώς μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.
 
Με φόντο την Ελληνική Επανάσταση του 1821 εκτυλίσσεται μια καταπληκτική περιπέτεια μέσα στη φλόγα του απελευθερωτικού αγώνα και στη φωτιά του έρωτα.
 
Τιμή πώλησης: 17,70 €
Δείτε περισσότερα...
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ  
 
 
Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ Μια σύγχρονη ιστορία με παράλληλη αναφορά στην πτώση του Βυζαντίου, στην πολιορκία της Αμμοχώστου, αλλά και σε άλλα γεγονότα, γνωστά και άγνωστα, της πρόσφατης και παλαιότερης ιστορίας του νησιού της Αφροδίτης.

Ένα γοητευτικό ταξίδι στο παρελθόν από την πένα της Ελένης Κ. Τσαμαδού.

Τιμή πώλησης: 17,70 €


Δείτε περισσότερα...
Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα ενδοοικογενειακής βίας, που έχει στόχο να χαράξει στην ψυχή του αναγνώστη ένα μονοπάτι που οδηγεί από το σκοτάδι και τον φόβο στο φως και στη λύτρωση.



Τιμή πώλησης: 16,60 €


Δείτε περισσότερα...
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ  
 
  ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Το τρίτο και τελευταίο μέρος της Τριλογίας της Λευκής Πόλης, που συνάρπασε την Ισπανία και έγινε διεθνές μπεστ σέλερ.



Τιμή πώλησης: 17,70 €


Δείτε περισσότερα...
 
Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου μάς κινητοποιεί να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που μας ταιριάζουν για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Γιατί το αξίζουμε.



Τιμή πώλησης: 14,40 €


Δείτε περισσότερα...
ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ
  ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
 
ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ
Τιμή πώλησης: 14,40 €
Δείτε περισσότερα...
 
 
  ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ 2 - ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ  
Το 2ο βιβλίο της τριλογίας ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ είναι η πρώτη και μοναδική σειρά περιπέτειας με την επίσημη έγκριση του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν. Κινηματογραφική δράση και περιπέτεια για αγόρια και κορίτσια.
 
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα...
 
 
 
Η Βέρα Πρατικάκη είναι ανερχόμενη συγγραφέας, ψυχολόγος και βραβευμένη με το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας των Βραβείων Βιβλίου Public το 2019. Τα θέματα που εξετάζει το βιβλίο είναι ο αυτισμός, οι οικογενειακές σχέσεις, η ανάπτυξη ταυτότητας και η εφηβεία.
Για παιδιά 11+.



Τιμή πώλησης: 11,10 €


Δείτε περισσότερα...
Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ  
 
ΠΑΜΠΛΟ. ΕΝΑΣ ΚΑΜΒΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Ένα ευφυέστατο μυθιστόρημα για παιδιά από 11 ετών, που οδηγεί τους αναγνώστες του στα εφηβικά χρόνια του θρυλικού ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο. Ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει και θα συζητηθεί. Η εικονογράφηση είναι από τη βραβευμένη Ίριδα Σαμαρτζή.

Τιμή πώλησης: 7,70 €


Δείτε περισσότερα...
Μια πρωτότυπη ιστορία για την αυτοεκτίμηση αλλά και την οικογενειακή στήριξη από τη βραβευμένη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Χρυσάνθη Τσιαμπαλή. Η εικονογράφηση είναι της Λήδας Βαρβαρούση.



Τιμή πώλησης: 6,60 €


Δείτε περισσότερα...
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΙ
Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ Η αγαπημένη συγγραφέας και εκπαιδευτικός Έλενα Αρτζανίδου επιστρέφει με μια ξεχωριστή ιστορία σχετικά με την παιδική δημιουργικότητα και συγκεκριμένα τα STEM.

Η εικονογράφηση είναι της ανερχόμενης Ευτυχίας Ηλιάδου.

Τιμή πώλησης: 7,70 €


Δείτε περισσότερα...
Νέο εκπαιδευτικό τετράδιο γράψε-σβήσε, με πολλές ασκήσεις που γίνονται ξανά και ξανά για την εκμάθηση των αριθμών, το μέτρημα και απλές προσθέσεις.

Συνοδεύεται από μαρκαδόρο και είναι
κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών.


Τιμή πώλησης: 7,70 €


Δείτε περισσότερα...
ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΓΡΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ  
 
ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ! Το «αδελφάκι» του ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ έρχεται να εξηγήσει στα παιδιά όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν για τα εμβόλια και για το πώς μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.



Τιμή πώλησης: 5,50 €


Δείτε περισσότερα...

Πόπη Γαλάτουλα

12 νέοι τίτλοι για όλες τις ηλικίες και τις αναγνωστικές προτιμήσεις!
Aν δε βλέπετε το newsletter σωστά, πατήστε εδώ.
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments