....

ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ TSESNA ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

Εντοπίστηκαν οι σοροί ενός άνδρα και μιας γυναίκας - Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από το Ισραήλ  με προορισμό τη Σάμο - Το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα στη διαδικασία προσγείωσης

Τραγωδία στη Σάμο από την πτώση μικρού αεροσκάφους τύπου Τσέσνα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο επιβατών του. 

 

Το αεροπλάνο κατέπεσε  στη θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι Πυθαγορείου. 

Το Τσέσνα ερχόταν από Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο και δεν προσγειώθηκε κατά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης. Ως αποτέλεσμα, από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου δόθηκε η εντολή να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές και το Λιμενικό για τις σχετικές έρευνες, όπως προβλέπουν οι  διαδικασίες. Το αεροσκάφος ήταν μικρό, ιδιωτικό και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαρτυρίες για το τί έχει συμβεί.

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες στις οποίες πήραν μέρος  ελικόπτερο Super Puma, πλωτά σκάφη του Λιμενικού, σκάφος της Frontex και ιδιωτικά σκάφη. 

 

Μετά από αρκετή ώρα εντοπίστηκαν δύο σοροί, ενός άνδρα και μιας γυναίκας που εικάζεται πως είναι και οι μοναδικοί επιβαίνοντες του αεροσκάφους που κατέπεσε και συνετρίβη. 
Οι δύο σοροί των άτυχων επιβατών με σκάφος του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στη Σάμο. 

Στη θαλάσσια περιοχή που κατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος έχουν επίσης εντοπιστεί συντρίμια και διάφορα άλλα αντικείμενα. 
 

 

Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος θα κάνουν οι αρμόδιες Αρχές. 

 


tsesna2

tsesna3

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments