....

ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΡΟΥΒΑ «ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ»:

ιώργος Νταλάρας: Όσα δήλωσε για τον Ρούβα

 

 

Μπορεί να έχει καιρό να μιλήσει σε κάμερα, ωστόσο ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, μίλησε και αυτήν την φορά μάλιστα, μίλησε ανοιχτά για όλα και για όλους.

 

«Ήταν κοντά στο τίποτα και εκεί θα παραμείνουν»: Το ξεσπάσμα του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρούβα

 

Ο Γιώργος Νταλάρας στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στο “Πρωινό” και στη Μαρία Κοκολάκη και εξέφρασε την άποψή του για τον Σάκη Ρουβά και τα τραγούδια του.

 

Η σκληρή κριτική του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά

 

 

Ειδικότερα, για τον Σάκη Ρουβά υπογράμμισε ο έντεχνος τραγουδιστής «διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάνε αλήθεια. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας κάθε μέρα από άλλη φορά. Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας.

 

«Ήταν κοντά στο τίποτα και εκεί θα παραμείνουν»: Το ξεσπάσμα του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρούβα

 

Όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ήταν η εποχή που ο Ρουβάς βρισκόταν σε μεγάλη αίγλη και ακόμα είναι το παιδί αλλά έτσι ήταν τότε. Το περιεχόμενο των τραγουδιών του, ήταν σχεδόν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμείνουν. Ο Σάκης Ρουβάς είναι κι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια, αλλά μιλάμε για το καλλιτεχνικό κομμάτι”.

 

 

Περισσότερες δηλώσεις από τον Γιώργο Νταλάρα

 

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας “έλεγα στην κόρη μου τότε, ότι αυτά τα τραγούδια ακούγονται σήμερα, αλλά της πρότεινα να διαλέγει τον Χατζιδάκι. Της έβαλα να ακούσει τα τραγούδια που ακούγονταν παλιά, αλλά και της εποχής και διάλεξε τον Χατζιδάκι».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments