....

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ….ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

«Ου πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές…» και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής  απαρνείται τον….εαυτό του.

Δεν συμπληρώθηκαν δύο εικοσιτετράωρα από την δήλωση του κ. Τζαμτζή για την υποτιθέμενη ένταξη των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας και της παράκαμψης Μαυροβουνίου (Τμήμα Μαυροβούνι- Έδεσσα) στο Ταμείο Ανάκαμψης», επανέρχεται με νεότερη  (5/02/2021) δήλωση για να αναιρέσει τον…ίδιο του τον εαυτό!!!

Οι προχθεσινοί πανηγυρισμοί του για την ένταξη του έργου της κατασκευής της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στο Ταμείο Ανάκαμψης, μετά την έκδοση του δελτίου τύπου της βουλετή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Θ. Τζάκρη ,   μετατράπηκαν σε «πιθανή ένταξη του έργου με χρήση άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων»!!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας εμφανώς αναστατωμένος από την επίσκεψη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν. Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και το δελτίο τύπου που εξέδωσε για το ζήτημα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας ,  την  κατηγόρησε,  κατά την προσφιλή του μέθοδο,  για «αυθαίρετους ισχυρισμούς και παραπληροφόρηση των πολιτών της Πέλλας.»!!!   

Συνεχίζοντας το παραλήρημα του , ο κ. Τζαμτζής με απύθμενο θράσος, πέρα από τις ανυπόστατες κατηγορίες στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ,  τολμάει να κάνει λόγο  αναφερόμενος χωρίς αιδώ και στο θέμα των απαλλοτριώσεων για τις οποίες έχουν δοθεί το 2017 από την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 10.000.000 ευρώ και σήμερα, 4 χρόνια μετά, δεν ξέρουν ακόμη ούτε ποια διαδικασία θα ακολουθήσουν.

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας , έχετε αποτύχει σε μια σειρά από βασικά ζητούμενα για το Νομό Πέλλας και η  προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της αποτυχίας με ανακοινώσεις  υποτιθέμενης  ένταξης σημαντικών για την Πέλλα  έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης είτε σε  διάφορα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία (ΠΔΕ, ΣΔΙΤ, ΕΣΠΑ) προκαλούν την κοινή λογική. Η πολιτική του ακορντεόν που ακολουθείτε είναι μια πολιτική αποτυχίας και εμπαιγμού των πολιτών της Πέλλας . Μόνο που δεν έχετε αντιληφθεί ότι πλέον σας κατάλαβαν και οι πέτρες σε αυτό τον τόπο.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments