....

Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.[VIDEO]

Ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος προσφέρει άφθονο γέλιο σατιρίζοντας τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε στον λοιμωξιολόγο και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας της καθημερινής μας ενημέρωσης για τον κορονοϊό, για τις ανάγκες ενός βίντεο που προωθεί την καινούρια του παράσταση.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, διάσημος για τις μιμήσεις του, αυτή τη φορά μεταμορφώθηκε στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Όλα αυτά σε ένα βίντεο προώθησης της καινούριας του παράστασης, που έρχεται το καλοκαίρι στο Άλσος. Μας προσκαλεί με το παρακάτω κείμενο:

«​Δεν πρόκειται να ​αφή​σ​ει τίποτα όρθιο…. ​Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν όλων μας».
Ο ίδιος συνεχίζει:

«Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει, θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει χωρίς όρια. Και, γιατί όχι, να ξορκίσουμε τον κορονοϊό, με την εθνική κορονοϊονοσακατεύτρια, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, τη Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα, το όνειρο και τη φαντασίωση για τον μάτσο, σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον “Ύμνο του Χαρδαλιά”».

«Σήμερα διαγνώστηκαν χίλιες περιπτώσεις ακράτητης ερωτικής επιθυμίας» λέει ο Τσιόδρας αλά Ζαχαράτος, ενώ ο ίδιος υποδυόμενος τον Χαρδαλιά δηλώνει: «Σας αφήσαμε λάσκα επιτέλους, γιατί μας την παραείπατε».

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments