....

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ (VIDEO)

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 κατά την επίσκεψή του στην Έδεσσα ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ. Ο Υπουργός συνοδευόταν από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, από τον Γραμματέα  Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Γάγλιου και τον Βασίλη Δημητριάδη Δημοτικό Σύμβουλο. Επίσης στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε  και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής ΔΥΠΕ Γιώργος Κύρκος

Εμείς ως ΤASTV.GR καταγράψαμε με την κάμερά μας την παραπάνω συνέντευξη όπως επίσης και θέσαμε ερωτήσεις στον κ. Υπουργό και στον Διοικητή της Υγειονομικής ΔΥΠΕ.

Ο Υπουργός αφού πρώτα μίλησε για την δραστηριότητα της κυβέρνησης απάντησε στα ερωτήματά μας ξεκινώντας από το νεο μοντέλο του Καλλικράτη το οποίο το επεξεργάζεται το Υπουργείο του. Επίσης του θέσαμε ερωτήματα για το οδικό δίκτυο το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα ο Νομός Πέλλας να είναι απομονωμένος  από την Εγνατία οδό και από την οδική σύνδεση με την Θεσσαλονίκη.

Επίσης θέσαμε ερώτημα για την αθλία κατάσταση στα νοσοκομεία της Έδεσσας και Γιαννιτσών και παρέπεμψε στο Διοικητή της ΔΥΠΕ να μας δώσει απανήσεις.

Όλες τις παραπάνω απαντήσεις στα ερωτήματά μας μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω μας αποκλειστικό βίντεο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments