....

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ... ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΜΕΝΣ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 πραγματοποίησε, για πρώτη φορά στα χρονικά των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Ξενοδοχείο Αμαλία στην Αθήνα, συνέντευξη τύπου, για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ενόψει και του επικείμενου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων,  πλην της Κυβερνήσεως και του ΚΚΕ. Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών των Σ.Α, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΜΕΝΣ, τομεάρχες, στελέχη των ΕΔ και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Επιστολή στήριξης απέστειλε ο EUROMIL.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσαν το ψήφισμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως, τον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, στα Υπουργεία Οικονομίας, Εργασίας, Κλιματικής Αλλαγής και ΤΗΝ Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Όλες οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας θα επιδώσουν το ψήφισμα στους τοπικούς Βουλευτές, τα τοπικά ΜΜΕ και θα το γνωστοποιήσουν σε όλους τους συναδέλφους μας.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ,  η εργασιακή μας αξιοπρέπεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας και θα συνεχίσουμε να την διεκδικούμε με απαράμιλλο σθένος, όπως ακριβώς συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε αποστολή μας ανατίθεται.

Οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ επαιτούν. Διεκδικούν!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Ασμχος (ΥΔΚ)

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 Τχης (ΠΖ)

 

 

 

 

 

dt-sunenteuksi-tupou-pomens

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments