....

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΦΕΤΙΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 2015 (VIDEO)

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των επισκεπτών στην φετινή 3ήμερη γιορτή κερασιού στον 'Αγρα 'Εδεσσας 3-4 & 5 Ιουλίου 2015.

Εμείς σαν χορηγοί επικοινωνίας επισκεφτήκαμε την γιορτή κερασιού που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του χωριού και μαγνητοσκοπήσαμε τις εκδηλώσεις που έγιναν την τελευταία ημέρα με παραδοσιακά χορευτικά.

Στον χώρο του γηπέδου υπήρχαν περίπτερα όπου εκθέτες παρουσίαζαν διάφορα όπως βιβλία, γεωργικά μηχανήματα κ.ά. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγρα πρόσφερε στους επισκέπτες διάφορα προϊόντα που σαν βασικό συστατικό της κάθε συνταγής ήταν το κεράσι όπως γλυκά μαρμελάδες κλπ. και φυσικά όλοι γεύτηκαν τα νόστιμα τραγανά κεράσια της περιοχής από όλες τις ποικιλίες.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη του Συλλόγου που εργάσθηκαν πολλές ημέρες νωρίτερα και τις ημέρες των εκδηλώσεων για να παρουσιάσουν μια τέλεια διοργάνωση όπου και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και εξέφρασαν τα καλύτερά τους σχόλια.

Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων χόρεψαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρικού Καστοριάς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Λουκάς ΄Εδεσσας συνοδευόμενα με την παραδοσιακή ορχήστρα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ"  . Στην συνέχεια συμμετείχε και όλος ο κόσμος στους χορούς και στο γλέντι που συνεχίστηκε μέχρι αργά.

 
Περισσότερα στο παρακάτω video παραγωγή TASTV.GR
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments