....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΌΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΙΚΗ [ΦΩΤΟ]

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΌΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Η ποδηλασία στην Έδεσσα γράφει ιστορία με την 4η Πανελλήνια νίκη από τον Βαρελά Θεόδωρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Παμπαίδων Παγκορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας μαζί με τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου.
Οι θέσεις 1 έως 4 κρίθηκαν στα 35 δευτερόλεπτα διαφορά.
Την έκπληξη έκαναν τα κορίτσια του Αερωπού που αν και δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα δρόμου και μάλιστα στην μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα κατέλαβαν την 16η θέση η Γαρουφαλίδου Παρασκευή και 17η θέση η Κόκλη Κατερίνα αφήνοντας πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.
Επίσης μια νέα περίοδος συνεργασίας ξεκίνησε η ομάδα του Αερωπού Έδεσσας με την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης προσπαθώντας να συμμετέχουμε σε όλους τους αγώνες να ανεβάσουμε τον συναγωνισμό να αναπτύξουμε φιλίες ανάμεσα στους αθλητές με κοινές προπονήσεις μεταφορές σε αγώνες να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον το ευχάριστο κλίμα και να δημιουργηθούν φιλίες μεταξύ των αθλητών.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους υποστηρικτές και χορηγούς μας για την συνεχή στήριξη τους καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική πρώτα τον μέγα χορηγό μας κ. Κάσπαρη Παναγιώτη podilato.eu το κατάστημα ποδηλάτων του Σέξτου Ελευθέριου Ciclista del nord τους Κοντόπουλος Εξοπλισμοί το ηλεκτρονικό κατάστημα Marinospor το φροντιστήριο Θεμέλιο της Επιτυχίας τις εκτυπώσεις Questa και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Passa Tempo Centrale

 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments