....

ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΕΦΕΤ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ «ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ» ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

 

 

 

Οι Μαυροπράσινοι Εμπρηστές, δηλητηρίασαν προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ και θα τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Με κείμενο που αναρτήθηκε, αναφέρουν τις επωνυμίες των προϊόντων και τον τρόπο με τον οποίο πρόσθεσαν σε αυτά το υδροχλωρικό οξύ.
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές να μην αγοράσουν τα προϊόντα που απειλούν ότι θα μολύνουν οι αναρχικοί, για το χρονικό διάστημα 20 έως 25 Δεκεμβρίου 2017.
 
Την ίδια ώρα, καλεί τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας να απομακρύνουν άμεσα τα εν λόγω προϊόντα από τους χώρους πώλησης.
Ήδη, μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ, οι εταιρείες που διαθέτουν στην αγορά τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους.
 
«Συνεργάζονται, δε, εποικοδομητικά με την Ελληνική Αστυνομία και τον ΕΦΕΤ, συμβάλλοντας έτσι και αυτές στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος», σημειώνει ο ΕΦΕΤ στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους στις στοχοποιημένες αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
 
Τα προιόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.
Μετά από κείμενο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο ομάδα αναρχικών η Aντιτρομοκρατική Yπηρεσία ανέλαβε την έρευνα ,
 
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments