....

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Η ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ 11 ΑΚΙΝΗΤΑ

Την ώρα που χιλιάδες νέα παιδιά κόβονται από την δωρεάν ανώτατη δημόσια εκπαίδευση, χάρη στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Νίκης Κεραμέως, η ίδια η υπουργός Παιδείας και λάτρης της ιδιωτικής εκπαίδευσης, Νίκη Κεραμέως, χαίρει μιας διόλου ευκαταφρόνητης προσωπικής περιουσίας όπως προκύπτει από την δήλωση περιουσιακής κατάστασης – πόθεν έσχες που κατέθεσε μαζί με τον σύζυγο της.

Συνολικά οι καταθέσεις της Νίκης Κεραμέως και του συζύγου της ανέρχονται σε 1.394.759 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει στην ίδια την υπουργό Παιδείας που διαθέτει καταθέσεις στην γερμανική τράπεζα Deutsche Bank ύψους 1.014.814,81 ευρώ! Η ίδια δηλώνει ότι πρόκειται για επενδυτικό λογαριασμό που διατηρεί μαζί με συγγενείς της.

Κατά τα άλλα η Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγος τους δηλώνουν 236.634 ετήσιο εισόδημα, μετοχές αξίας 596.856 ευρώ ενώ στην ιδιοκτησία τους βρίσκονται και 11 ακίνητα.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και ένα διαμέρισμα στο Βέλγιο.

Επίσης το ζεύγος Κεραμέως διαθέτει δύο Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα, 3000 κυβικών,ανήκει στην υπουργό Παιδείας.

Ακόμα, από το πόθεν Έσχες της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως βλέπουμε και την ύπαρξη δανείου 90.000 ευρώ με οφειλόμενο υπόλοιπο 66.576 ευρω.

 

kerameos-niki

https://www.documentonews.gr/article/pothen-esxes-kerameos-h-ekatommyrio...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments