....

ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Δ.Τ. ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ

«Διήμερη επίσκεψη σε Νάουσα και Βέροια»

Διήμερη επίσκεψη σε Νάουσα και Βέροια θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Μαρτίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής και του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με του πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο γιατρός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της Κ.Μ. «Πράξεις για τη Μακεδονία»  Χρήστος Παπαστέργιου, καθώς και στελέχη της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή της Ημαθίας.
Το πρόγραμμα επισκέψεων θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη στις 11 π.μ. η ώρα με επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας (στον Κόπανο).
Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αγροτικό συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Νάουσα.
Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Α.Ο.Σ. VAENI και αμέσως μετά στον Α.Σ. Επισκοπής Νάουσας.
Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στην επιχείρηση του Παναγιώτης Τσιχλακίδη στην Ειρηνούπολη (Ψυγεία -Μεταφορική εταιρεία) και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στον Α.Σ. Ομόνοια Ειρηνούπολης.

Την Τετάρτη και ώρα 10 π.μ. το πρόγραμμα επισκέψεων θα ξεκινήσει από το περιβόλι του Βεζύρογλου στο Σχοινά Αλεξάνδρειας.
Θα ακολουθήσει στις 11 π.μ. επίσκεψη στην επιχείρηση ΑΛΜΜΕ στην Κουλούρα Ημαθίας, όπου μετά την ολοκλήρωσή της στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τον Α.Σ. Βέροιας.
Στη συνέχεια στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Α.Σ. Απόλλων Κουλούρας (οργάνωση παραγωγών ΚΟΜΕΞ). Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Α.Σ. Κουλούρας (Οργάνωση παραγωγών Απόστολος Παύλος).
Στις 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στον Α.Σ. Νέος Αλιάκμων στην περιοχή του Άμμος Βέροιας και στις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο εργοστάσιο του Α.Σ. VENUS
Τέλος στις 4 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στην Ελιά στη Βέροια.


Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση ή την δημοσίευση.
Για το Γραφείο Τύπου
Αχιλλέας Μεταλούλης
Τηλ. επικ. 6944440224
axmetaloulis@gmail.com

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments