....

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΖΩΟΚΛΟΠΗ!

Απίθανα πράγματα στο Κατσοματάδω Κισσάμου, στα Χανιά, με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Τοπολίων, Νίκος Τσουρουνάκη, να κατηγορείται για ζωοκλοπή, ενώ λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε καταγγείλει κάτοικο της περιοχής για αδεσποτία!

Όπως αναφέρει το parakritika.gr, ο κ. Τσουρουνάκης διαπίστωσε αρχικά πως οκτώ αδέσποτα κατσίκια είχαν μπει στην περιουσία του, προξενώντας ζημιές. Μη μπορώντας να διαπιστώσει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, καθώς δεν έφεραν ενώτια, κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κάποιο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος όμως αρνήθηκε ότι ήταν δικά του τα ζώα.

Παράλληλα, ο Δήμος Κισσάμου δήλωσε αδυναμία περισυλλογής των κατσικιών και μεταφορά τους στον χώρο συγκέντρωσης αδέσποτων αιγοπροβάτων στην Αγυιά.

Έτσι, τα ζώα έμειναν στο χώρο που τα είχε συγκεντρώσει ο κ. Τσουρουνάκης. Αφού η αστυνομία αποχώρησε, ο κάτοικος, σύμφωνα με πληροφορίες, που νωρίτερα είχε αρνηθεί πως ήταν δικά του τα κατσίκια, ζήτησε να τα πάρει.

Η αστυνομία επέστρεψε στο σημείο μετά από κλήση του προέδρου και ο κάτοικος παραδέχθηκε πως τα ζώα ήταν δικά του και συνελήφθη.

Ωστόσο, στο Α.Τ. Κισσάμου σημειώθηκε νέο επεισόδιο, καθώς ο ιδιοκτήτης των κατσικιών κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Τσουρουνάκη, αναφέροντας πως του είχε κλέψει ένα από τα κατσίκια του.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments