....

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ


Προφυλακιστέοι για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη- «Αν με βάλεις φυλακή θα κάνω απεργία πείνας» και λιποθυμία με κλάματα


 


Οι δύο κατηγορούμενοι για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους  με κλάματα λιποθυμία και … δήλωση θέσης

Στο γραφείο του Ανακριτή στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, για 18 ώρες η Ιωάννα Γάκα και ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος έδιναν εξηγήσεις για τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης (09/09), στην κλινική τους στο Κολωνάκι όπου κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά τη διάρκεια ιατρικής πράξης.

Η απολογία των δυο γιατρών διήρκεσε 18 ώρες. Η Ιωάννα Γάκα λογω της έντασης κατέρρευσε ενω εκλεγε γοερά, με το σύζυγό της, Ηλία Θεοδωρόπουλο, να διακόπτει την απολογία του. Στο χωρο των Δικαστήριων κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο έλαβαν άρνηση για διακομιδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος κατά της απολογία του φέρεται με δήλωση θέσης προς τον Ανακριτή, να ανέφερε, «Αν με βάλεις φυλακή θα κάνω απεργία πείνας».

Εισαγγελέας και Ανακριτής απο κοινού αποφάσισαν για τους δυο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία  με ενδεχόμενο δόλο,  την προφυλάκισή τους.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στα κρατητήρια και αναμένεται η μεταγωγή τους, με την έκδοση των φυλακιστηριων τους για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα Κράτησης.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments