....

ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ "ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΦΟ ΤΗΣ" ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Ντέμη Γεωργίου, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του "MasterChef", μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της.

Ντέμη Γεωργίου - Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό της

«Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου. Στα έξι ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Έχασα τον μπαμπά μου νωρίς και με τη μαμά μου δεν ένιωσα μειονεκτικά.

Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ. Δεν θέλω να παντρευτώ σε Δημαρχείο, θέλω σε εκκλησία», είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

Για την σύντροφό της, είπε: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά.  Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο».

«Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο», πρόσθεσε η Ντέμη Γεωργίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Ντέμη Γεωργίου.https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2024-02-25_175704.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments