....

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

 

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: Είμαστε πάντοτε στο πλευρό του ιατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων μας, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του  

 

Ένας έγχρωμος υπερηχοκαρδιογράφος προστίθεται σύντομα στον τεχνολογικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου Έδεσσας, μετά από την υπογραφή σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Χρήστο Δόντσο. Πρόκειται για υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, υψηλής ευκρίνειας, με διοισοφάγεια κεφαλή, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

 

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, αναφέρει: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας  προμηθεύει έναν έγχρωμο  υπερηχοκαρδιογράφο στο Νοσοκομείο Έδεσσας, ο οποίος αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του καρδιολογικού τμήματος. Με τον τρόπο αυτό, το ιατρικό προσωπικό μπορεί να κάνει πιο ασφαλείς διαγνώσεις και αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ασθενών. Επίσης, κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο και, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να σωθεί ακόμη και μία ανθρώπινη ζωή. Θέλουμε να είμαστε στο πλευρό του ιατρικού προσωπικού των Νοσοκομείων μας και να στηρίζουμε το έργο τους με κάθε διαθέσιμο μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας. Η ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών είναι θέμα αξιοπρέπειας για τους πολίτες, αλλά και υποχρέωση της πολιτείας που χρειάζεται να βάζει τις προτεραιότητες σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας». 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments