....

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (PHOTOS)

Κοινές δράσεις με κλιμάκωση των μπλόκων των αγροτών αυτή ήταν η απόφαση της συνάντησης που είχαν σήμερα  24-2-2016 στις 6 το απόγευμα στην σύσκεψη που έγινε όλων των Συντονιστικών Επιτροπών των μπλόκων της Κεντρικής Μακεδονίας όπου συμμετείχαν επίσης και οι Συντονιστικές Επιτροπές του Νομού Πέλλας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" έξω από τα Γιαννιτσά Πέλλας  διήρκησε 4 ώρες όπου οι αγρότες αποφάσισαν την από κοινού δράση τους και την κλιμάκωση η οποία εκφράζει τον θυμό και την αγανάκτηση των Αγροτών όπως δρομολογείται μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν οι Πανελλήνιες συντονιστικές επιτροπές μπλόκων με τον Πρωθυπουργό στις πρόσφατες συναντήσεις τους.

 

Οι ώρες αποκλεισμού των μπλόκων είναι οι ίδιες καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9μιση το βράδυ εκτός του μπλόκου στα Γιαννιτσά Πέλλας (Σερβική γέφυρα) όπου ο δρόμος έχει κλείσει επ' αόριστον. Να αναφέρουμε επίσης ότι το μπλόκο στην Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης είναι ανοιχτό.

Αύριο θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της κλιμάκωσης των ενεργειών των αγροτών οι οποίες θα είναι από όσο γνωρίζουμε θα είναι πρωτόγνωρες!

 

Image and video hosting by TinyPic

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments