....

ΣΚΟΠΙΑ ΞΥΛΑΔΑΡΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ


Ο δημοσιογράφος, Μαριάν Σταμενκόφσκι, που ασκεί αντιπολιτευτική κριτική στην κυβέρνηση του ακροδεξιού κόμματος VMRO-DPMNE των Σκοπίων σε ιστοσελίδα, προέβη σε δηλώσεις σήμερα, μετα τον ξυλοδαρμό του, κατά τη διάρκεια της περίθαλψης του στο δημόσιο νοσοκομείο των Σκοπίων.
 


Με σπασμένη μύτη και χέρι και με μια βαθιά ουλή στο κεφάλι με 16 ράμματα, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας  ‘Dokaz’, Σταμενκόφσκι,  ανέφερε ότι τα πέντε άτομα που προέβησαν σε επίθεση εναντίον του με σιδερένιους λοστούς είναι προσκείμενα υποκείμενα της ακροδεξιάς κυβέρνησης και έχουν  βαρύ ποινικό μητρώο.
 


 
Η αποκάλυψη έγινε από την καταγραφή των  ιδιωτικών καμερών ασφαλείας που είναι τοποθετημένες  στο εν λόγω κτήριο, όπου καταγράφηκαν  όλες οι ενέργειες των ατόμων που διενήργησαν την επίθεση. 
 
Και τα άτομα αυτά είναι κοινοί κακοποιοί, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο,  που χρησιμοποιούνται για λογαριασμό του σλαβικού κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE κατά των πολιτικών αντιπάλων του, όπως δήλωσε ο Σταμενκόφκσκι.
Image and video hosting by TinyPic
 

 

Με σιδερένιους ράβδους χτυπήθηκε ο ιδιοκτήτης μια ιστοσελίδας που ασκεί αντιπολίτευση στην πόλη των Σκοπίων.
Πρόκειται για τον Μαριάν Σταμενκόφσκι, διαχειριστή της ιστοσελίδας ‘dokaz’ που απόψε μπροστά από το κτήριο που εργάζεται,  στο κέντρο των Σκοπίων,  πέντε άγνωστοι  με σιδερένιους ράβδους τον χτύπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο μπροστά  στην είσοδο.
Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο για περίθαλψη. 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άγνωστοι δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αλλά δεν τους αναγνώρισε.
 
Μετά την επίθεση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
 
Ο ίδιος εξήγησε ότι η επίθεση έγινε για μια ανάρτηση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται ο Σταμενκόφσκι , πριν από λίγους μήνες δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στον οικισμό Αεροντρόμ.
 
Η ιστοσελίδα του είναι επικριτική προς το κυβερνών κόμμα VMRO DPMNE.
 
Το περιστατικό που συνέβη απόψε, επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία. Η επίθεση έγινε στις 20:30 τοπική ώρα και η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Σάσε Ιβανόφσκι,  προσκείμενος στην αντιπολίτευση χτυπήθηκε με τον ίδιο τρόπο, έξω από το σπίτι του με σιδερένιους λοστούς.
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments