....

ΣΚΥΔΡΑ : ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ - ΑΦΙΣΑ

 

 

Η φροντίδα και η προστασία της υγείας μας για να είναι ουσιαστικές κι αποτελεσματικές προϋποθέτουν ως βασικούς παράγοντες την ενημέρωση και την προληπτική εξέταση, ώστε στη συνέχεια ν΄ακολουθήσει, εάν απαιτηθεί μετά την έγκαιρη διάγνωση, η ίαση και αποθεραπεία.

Πολλές φορές ο χρόνος είναι καθοριστικός και σωτήριος, όσο κι αν απευχόμαστε να μην συμβεί κάτι κακό για την υγεία μας. Πολλές ασθένειες πλέον με την πρόοδο της επιστήμης μπορούν ν΄αντιμετωπιστούν εφόσον εντοπιστούν εγκαίρως.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον καρκίνο του μαστού που είναι απειλητικός για τις γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Σκύδρας και τα Κ.Υ. Γιαννιτσών, Έδεσσας και Κρύας Βρύσης διοργανώνουν τη δράση ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Σκύδρας, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00΄έως τις 13:00΄, κι αφορά όλες τις γυναίκες.

Αρμόδιο προσωπικό των παραπάνω Κέντρων Υγείας θα ενημερώνει σχετικά τις ενδιαφερόμενες και θα διανέμει πληροφοριακό υλικό. Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται προσυννενόηση ή ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν ν΄απευθύνονται στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σκύδρας Ευφροσύνη Κρητίδου τηλ.:6977485744 και στην Προϊσταμένη του Κ.Υ. Σκύδρας Νίκη Ποζίδου τηλ.:6932764242.

Φροντίζουμε λοιπόν την υγεία μας ξεκινώντας από την ενημέρωση και την πρόληψη.

https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2023-10-19_160136.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments